Into mukana NUORI22-tapahtumassa 26.-27.4.

Into ja Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus ovat mukana NUORI22 - valtakunnallisilla nuorisotyön päivillä Jyväskylässä 26.-27.4. Tule moikkaamaan näyttelypisteelle ja kuulolle ohjelmanumeroihin!

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylässä 26.–27.4.2022. Tapahtuma tarjoaa nuorisoalan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen, innostumiseen ja osaamisen kehittämiseen. Inton ja Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksen löydät NUORI22-tapahtuman messualueen näyttelypisteeltä sekä ohjelmasta.

Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksen näyttelypisteellä numero 21 pääset reflektoimaan omaa työhyvinvointiasi ja työssäjaksamistasi sekä näet, miten kollegasi voivat työssään. Näyttelypisteellä on myös jaossa rajoitettu erä uunituoreita etsivän nuorisotyön käsikirjoja sekä muuta innostavaa materiaalia työn tueksi.

Into ja Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus NUORI22-tapahtuman ohjelmassa

  • OK Boomer – Nuorten ilmiöt nuorisotyön kentällä, asiantuntija Katja Uustalo, Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry / Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus ja projektitutkijat Essi Helin ja Marja Moisala, XAMK / Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus, ti 26.4. klo 16:30-17:30 (Kabinetti).
  • Katse peiliin nuorisotyöntekijä! Työhyvinvoinnin tarpeet nuorisotyössä nyt ja tulevaisuudessa, kouluttajat Emmi Paananen ja Susanna Palo, Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry / Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus ja asiantuntija Katri Peräaho, MIELI ry / Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus, ke 27.4. klo 11-12 (Wolmar).

Nähdään Jyväskylässä!

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry