Jäsenrekisterin päivittäminen

Inton jäsenrekisteri tarjoaa jäsenorganisaatioille mahdollisuuden päivittää organisaation, yksiköiden ja yhteyshenkilöiden yhteystietoja. Samalla pääsee päivittämään perustiedot organisaation toteuttamasta etsivästä nuorisotyöstä ja työpajatoiminnasta. Tavoitteena on tavoittaa jäsenet entistä paremmin sekä käyttää jäsenrekisterissä olevia perustietoja mm. vaikuttamistyön tukena.

Työpaja, jos toimintanne siirtyi osin tai kokonaan hyvinvointialueelle 1.1.2023, olethan tietojen päivittämisestä yhteydessä timo.kontio(a)intory.fi. Yhteyshenkilönä et pääse muuttamaan kaikkia tarvittavia tietoja muutostilanteessa.

Kuka voi päivittää tietoja?

Jäsenrekisteriin pääsevät kirjautumaan vain jäsenyydestä vastaavat yhteyshenkilöt. Jäsenyydestä vastaava yhteyshenkilö pääsee muokkaamaan jäsenrekisterin tietoja.

Uuden yhteyshenkilön päivittäminen ei onnistu jäsenrekisterissä. Jäsenyyteen liittyvän yhteyshenkilön tiedot voidaan muuttaa vain Intossa. Laitathan sähköpostilla uuden yhteyshenkilön tiedot timo.kontio(a)intory.fi.

Miten kirjaudun jäsenrekisteriin?

Klikkaa itsesi osoitteeseen asiointi.intory.fi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee asettaa itsellesi salasana Tilaa uusi salasana -linkistä. Kirjautumiseen tarvittava koodi tulee sähköpostiisi. Mikäli koodiviesti ei tule perille, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Mikäli et pysty tilaamaan salasanaa, olethan yhteydessä timo.kontio(a)intory.fi.

Tietojen päivittäminen jäsenrekisterissä

Kirjautumisen jälkeen avautuu aloitussivu, jossa on ohjeet tietojen päivittämiseen.

Omat tiedot -välilehdellä pääset päivittämään omia, jäsenyydestä vastaavan yhteyshenkilön yhteystietoja. Nämä tiedot on tärkeä pitää ajan tasalla, mm. Inton yhdistyksen kokouskutsut tulevat tässä näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Jäsenyydestä vastaavan yhteyshenkilön muuttaminen ei onnistu itse. Otathan yhteyttä Intoon (ks. ohje ylempänä).

Jäsenorganisaation yhteystiedot -välilehdellä pääset päivittämään organisaation perustiedot, jäsenorganisaation yhteyshenkilöt (työpajatoimintaan, etsivään nuorisotyöhön sekä opinnollistamiseen) ja päivittämään organisaation yksikön tiedot. Yhteyshenkilöitä pääset lisäämään, jos niitä ei ole aikaisemmin täydennetty jäsenrekisteriin. Lisääthän vain yhden henkilön per yhteyshenkilötyyppi. Jos rekisterissä näkyvä henkilö ei enää toimi yhteyshenkilönä, passivoithan hänen tiedot painamalla passivoi-nappulaa. Passivoidut tiedot poistuvat rekisteristä yön aikana.

HUOM! Jos toimit itse jäsenyyden yhteyshenkilön lisäksi etsivän nuorisotyön, työpajatoiminnan tai opinnollistamisen yhteyshenkilönä, nämä tiedot saat lisättyä itsellesi Omat tiedot -välilehdellä. Älä lisää itseäsi enää uudelleen jäsenorganisaation yhteyshenkilöksi.

Jäsenorganisaation perustiedoista päivittyy Inton verkkosivuille seuraavat tiedot:
Organisaation nimi, maakunta, osoite ja linkki verkkosivuille
Päivitetyt tiedot siirtyvät verkkosivuille viiveellä.

Jäsenorganisaatioon liittyvät yksiköt eivät tällä hetkellä näy Inton sivuilla, mutta niitä tuodaan näkyviin, kun tietoja on teidän toimestanne päivitetty.

Äänioikeus yhdistyksen kokouksissa määrittyy jäsenrekisterissä olevien tietojen mukaisesti

Jäsenorganisaation äänioikeus määräytyy jäsenrekisterissä olevan toimihenkilöiden määrän mukaisesti. Toimihenkilöiden määrä on myös jäsenmaksulaskutuksen perustana.

Inton toimesta ei enää erikseen kysytä toimihenkilöiden määrää jäsenrekisterin päivittämistä varten. Jäsenillä on nyt mahdollisuus itse päivittää tietonsa rekisteriin ja pitää ne ajan tasalla.

Ongelmatilanteissa ja kysymysten ilmaantuessa, otathan yhteyttä.

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry