Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.intory.fi ja on laadittu / päivitetty 27.08.2020.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila

www.intory.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei saavutettava sisältö

Saavutettavuuspuutteet koskevat sivustolla olevia 3. osapuolen ylläpitämiä palveluita, joiden ulkoasuun ja tekniseen toteutukseen Into ry ei pysty vaikuttamaan. Nämä puutteet ovat:

  • Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään -toiminto: Kuntaa tai organisaatiota valittaessa avautuu modaali-ikkuna, jonne ei pääse näppäimistöllä käsiksi. Lisäksi karttanäkymään siirryttäessä näppäimistöllä fokus jää pysyvästi karttaan. Puute kuuluu kategoriaan ”hallittava”. Toiminnon ylläpidosta vastaava aluehallintovirasto on ilmoittanut muuttavansa palvelun saavutettavaksi 23.9. mennessä.
  • Etusivun someseinä: Curator-palvelun avulla toteutettu someseinä on kolmannen osapuolen tarjoama palvelu, jonka saavutettavuutta ei voida taata. Puute kuuluu kategoriaan ”hallittava.”

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Palautelomake

Sähköpostilla: into@intory.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry