Blogi: Etsivä nuorisotyö on itsenäistyville nuorille kuin neuvola tuoreille vanhemmille.

19.9.2021Muistatko, miltä tuntui itsenäistyä? Nukkua ensimmäinen yö omassa kodissa? Miettiä kaupassa, mitä voit ostaa, jotta rahat riittävät? Ennen kaikkea - muistatko, kuka sinua silloin auttoi?

1+1+1 = paljon enemmän kuin kolme

17.9.2021Mistä sinä innostut? Kysymykseen vastaavat Inton blogissa etsivässä nuorisotyössä ja työpajoilla työskentelevät, nuoret, valmentautujat, yhteistyökumppanit, päättäjät sekä intolaiset itse. Tällä kertaa haasteen saa Inton työpajatoiminnan alueellisen työn asiantuntija Anne Välimaa, joka paljastaa oman intonsa sekä ajankohtaisia kuulumisia työpajatoiminnan laatukriteerityöstä.

En osaa, en opi enkä ainakaan mene opiskelemaan!

9.9.2021Osaamista kertyy monenlaisissa ympäristöissä ja sen näkyväksi tekeminen on tärkeää itseluottamuksen vahvistumisen kannalta. Into on mukana Sitran #OsaaminenNäkyviin -viikoilla 30.8.-12.9. ja julkaisee viikkojen aikana tietoiskuja ja blogeja osaamisen vahvistamisesta ja tunnistamisesta etsivässä nuorisotyössä ja työpajatoiminnassa. Joensuun Nuorisoverstas ry:n toiminnanjohtaja Ulla Mänttäri-Tikka päättää Inton #OsaaminenNäkyviin -viikkojen blogisarjan kuvaamalla osaamisen kertymistä ja tunnistamista työpajaympäristössä.

Somessa