Taina Silkkola, Euran nuorten työpaja

Alue: Satakunta
Työpajalla: Yhteensä n. 5 vuotta, yksilövalmentaja

Mikä työpajatoiminnassa on hienoa?

Erilaiset tyypit, ryhmään muodostuva yhteishenki ja se, että jokaisesta nuoresta löytyy kovankin kuoren alta aina helmi!

Kerro mieleenpainuvin tarina valmentautujasta

Pajalle ohjautui nuori mies, jolla oli taipumusta ajautua päihteiden pariin ja sitä kautta usein hankaluuksiin. Nuori joutuikin sitten rikosten vuoksi vankilaan ja kun tuomio läheni loppuaan hänelle tarjoutui mahdollisuus koevapauteen. Koevapauden ajan nuori kävi taas työpajalla ja asiat alkoivat mennä parempaan suuntaan. Yksilövalmennus tuki häntä työnhaussa ja autokoulun suorittamisessa ja pajan arki terveellisten elämäntapojen ylläpitämisessä  ja työtaitojen karttumisessa. Koevapauden päätyttyä nuori sai ajokortin ja työllistyi. Nykyään hänellä on perhe ja elämä on pysynyt raiteillaan. Tällaisista tarinoista saa tsemppiä omaan työhön!

Terveisiä Kelalle:

Olen viime aikoina huomannut, että asiakaspalvelu Kelan puhelinpalvelussa on ollut erittäin hyvää ja sujuvaa. Kiitos siitä! Kun nuori saa kokemuksen siitä, että soittaminen kannatti ja asiat hoituvat, hän uskaltaa soittaa uudelleenkin. Toivon, että Kelan työntekijät suhtautuisivat jatkossakin positiivisin mielin meidän nuoriin. Yhdessä tukemalla saamme parhaita tuloksia aikaan!

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry