Kategoria: Uutinen

Ehdota jäsentä Inton hallitukseen

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n (Into) syyskokouksessa 23.11. valitaan erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle kolme varsinaista jäsentä vuosille 2023–2024 ja kolme
varajäsentä vuodelle 2023. Inton jäsenorganisaatioilla on nyt mahdollisuus tehdä esityksiä hallituksen jäseniksi.

Inton uusi viestinnän asiantuntija

Elokuun lopussa saimme joukkoomme uuden intolaisen, Saana Koukun. Saana toimii viestinnän asiantuntijana Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksessa, joka kehittää valtakunnallisesti etsivää nuorisotyötä ja työpajatoimintaa.

Kysely nuorille: Vaikuta seuraavan hallituksen nuoria koskevaan päätöksentekoon!

Mitä Suomen hallituksen tulisi tehdä nuorten hyväksi? Osallisuuden osaamiskeskus ja Nuorten Akatemia toteuttavat kyselyn 13–25-vuotiaille nuorille Suomen hallituksen nuoria koskevista tavoitteista ja toimenpiteistä tulevina vuosina. Kyselyn tuloksia hyödynnetään valtion nuorisopoliittisen ohjelman (VANUPO) valmistelussa.

Inton terveiset budjettiriiheen

Hallitus kokoontuu tällä viikolla budjettiriiheen päättämään vuoden 2023 talousarvioesityksestä. Into korostaa: 1. Etsivästä nuorisotyöstä ei saa leikata! 2. Työpajatoiminnan rahoitusta on korotettava! 3. Kolmannen sektorin palkkatukea ei saa romuttaa!

Käsikirja luotsaamaan etsivää nuorisotyötä kohti 2030-lukua

Suomalainen etsivä nuorisotyö on toimintatavoiltaan, rakenteiltaan sekä ammatillisuudessaan kansainvälisestikin katsoen hyvin ainutlaatuinen työmuoto. Uudistunut ja laajentunut Etsivän nuorisotyön käsikirja (2022) maalaa kuvaa työn nykytilanteesta ja tarjoaa työkaluja työn paikalliseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen.

Into rekrytoi viestinnän asiantuntijan

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry rekrytoi viestinnän asiantuntijan määräaikaiseen työsuhteeseen Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskukseen.

Into mukana NUORI22-tapahtumassa 26.-27.4.

Into ja Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus ovat mukana NUORI22 – valtakunnallisilla nuorisotyön päivillä Jyväskylässä 26.-27.4. Tule moikkaamaan näyttelypisteelle ja kuulolle ohjelmanumeroihin!

Työpajatoiminta Ukrainan pakolaisten tukena

Työpajatoimijat ympäri Suomea haluavat tarjota ammatillista osaamistaan ja yhteisöä Ukrainan pakolaisten tueksi. Yhteistyön voi käynnistää olemalla yhteydessä oman alueen työpajaan. Into on lähestynyt aiheesta Maahanmuuttovirastoa ja Suomen Punaista Ristiä.

Uusi kasvo Intossa

Intossa aloitti helmikuun alussa uusi kasvo, Tarja-Liisa Riipinen. Tarja-Liisa aloitti työpajatoiminnan alueellisen työn asiantuntijan tehtävissä. Hän toimii Anne Välimaan työvapaan sijaisena 1.2.2022-31.12.2023 välisen ajan. Tarja-Liisan tehtäviin kuuluu työpajatoiminnan alueellisen työn valtakunnallinen koordinaatio, kehittäminen ja tuki sekä työpajojen alueellisten verkostojen toiminnan kehittäminen yhteistyössä alueellisten koordinaattoreiden kanssa. Intossa Tarja-Liisa toimii Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksessa, joka kehittää valtakunnallisesti etsivää … Jatkuu

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry