Jatkuvat verkkokoulutukset

Verkkokoulutusalustallamme (Claned) on tarjolla itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavia koulutuksia etsiville nuorisotyöntekijöille ja työpajatoimijoille.

Kaikki alustalle kirjautuneet saavat käyttöönsä meneillä olevat koulutukset:

Minä riitän – itsemyötätunnon voimaa!

itsenäisesti suorittava koulutus on suunnattu kohtaamistyön ammattilaisille. Koulutuksesta saat valmiuksia käsitellä itsemyötätuntoa kohtaamistyössä sekä menetelmän ryhmätoiminnan ohjaamiseen. Se, millainen suhde meillä on itseemme, vaikuttaa isosti hyvinvointiimme ja kykyymme kohdata erilaisia elämänvaiheita.

Traumatietoisuutta etsiville nuorisotyöntekijöille ja työpajan valmentajille

Tarjoamme etsiville nuorisotyöntekijöille, työpajavalmentajille sekä heidän esihenkilöilleen sukelluksen traumainformoituun työotteeseen, joka on noussut laajasti esiin koulutus,- kasvatus,- sosiaali- ja terveydenhuollon aloilla ihmisten kohtaamisen lähtökohdaksi. Uskomme, että traumainformoitu etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta pystyvät yhä paremmin tukemaan ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tekemään sosiaalisesti vahvistavaa työtä.

Sosiaalisen vahvistamisen miniseminaarit

Sosiaalisen vahvistamisen miniseminaarit ovat etsiville nuorisotyöntekijöille, työpajatoimijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille tarkoitettu maksuton koulutussarja. Miniseminaareissa käsitellään sosiaalisen vahvistamisen tavoitetta ja viittä pääteemaa; arjen hallinta, opiskelu- ja työelämävalmiudet, elämänhallinnan tunne, itsetunto sekä sosiaaliset taidot. Teemoja tarkastellaan eri näkökulmista Inton, MIELI ry:n, EHYT ry:n ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Sosiaalisen vahvistamisen miniseminaarien tavoitteena on syventää osaamistasi sosiaalisena vahvistajana.

Jos sinulla ei ole vielä Claned-tunnuksia:

  1. Pääset rekisteröitymään Clanediin ja Inton verkkokoulutusalustalle tästä.
  2. Inton koulutukset näkyvät sinulla kirjautumisen jälkeen “Kutsutut”-osuudessa.

Jos sinulla on jo voimassa olevat Claned-tunnukset:

  1. Kirjaudu sisään Clanediin.
  2. Hyväksy kutsu Inton verkkokoulutusalustalle tästä.
  3. Inton koulutukset näkyvät sinulla kirjautumisen jälkeen “Kutsutut”-osuudessa.

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry