Into SuomiAreenalla: Nyt tarvitaan muutakin kuin tsemppejä ja jaxuhaleja!

Tsemppiä ja jaxuhaleja! Miksi nuori jätetään Suomessa syrjään? -lavaohjelmaan on tullut puhujamuutos. Li Andersson ei saavu Poriin, hänen tilallaan lavalle nousee Hanna Sarkkinen (vas.).

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry järjestää vuoden 2024 SuomiAreenalla virallisen lavaohjelman. SuomiAreenan aloituspäivänä, tiistaina 25. kesäkuuta kello 13 Into haastaa totutut puhetavat debatillaan Tsemppiä ja jaxuhaleja. Lavalle nousevat Hanna Sarkkinen (vas.) ja Matias Marttinen (kok.). He saavat seurakseen Vesa Sarmian (Diakonissalaitoksen kumppanuusjohtaja) ja Nuorten ohjelman kokemusasiantuntija Mila Nikkasen. Ohjelman juontaa Inton toiminnanjohtaja Timo Kontio.

Puhumme rohkeasti rahasta: Onko nuoruudella hintaraja? Paljonko osallisuus saa maksaa? Millaisia ratkaisuja Suomessa tulisi tehdä, jotta jokainen nuori pääsisi osaksi yhteiskuntaa? Samalla esittelemme Inton ratkaisut nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn: rinnallakulkijuus, sosiaalinen vahvistaminen ja osallisuus. Suomi tarvitsee kauttaaltaan nuorisotyöllistä työotetta!

Luvassa on  myös muita mielenkiintoisia keskustelunavauksia ja tapahtumia yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.  Mukana kaikissa toteutuksissa ovat tietenkin nuoret. Tuoreimmat SuomiAreena-uutiset löydät keskitetysti tältä sivulta.

Tule keskustelemaan nuorten syrjäytymisen ehkäisystä Suomessa:

  • Tiistai 25. kesäkuuta kello 13-13.45
  • MTV-lava, SuomiAreena
  • Mila Nikkanen, Hanna Sarkkinen, Matias Marttinen, Vesa Sarmia
  • Mitä nuoren osallisuus saa maksaa ja mitä keinoja siihen on?

Lue lisää:

Tutustu Inton lavalle nousevaan Nuorten ohjelman kokemusasiantuntija Mila Nikkaseen ja hänen ajatuksiinsa nuorten tukemisesta

Lue Inton ratkaisut nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja syrjäytymisen vähentämiseksi

Mitä on Inton ratkaisuksi tarjoama sosiaalinen vahvistaminen?

SuomiAreenan ohjelmiston löydät täältä

Nuorten ohjelman vinkit nuorten osallisuuden lisäämiseen päätöksenteossa

Into on sosiaalisen vahvistamisen asiantuntija

Intolaisista Poriin rantautuvat koko viikoksi asiantuntijamme Katja Uustalo, Miikka Piiroinen ja Reetta Pietikäinen sekä toiminnanjohtaja Timo Kontio ja viestintäpäällikkö Annemari Kivivuori.
Seuraa meitä somessa @intolaiset #SosiaalinenVahvistaminen #TsemppiäJaJaxuhaleja

Olemme mukana myös yhteistyökumppanimme Diakonissalaitoksen 26. kesäkuuta järjestämässä brunssitilaisuudessa, joka ei kuulu SuomiAreenan viralliseen ohjelmistoon. Brunssilla ääneen pääsevät nuoret: Mitä juuri he olisivat kaivanneet ja kaipaavat päästäkseen osallisiksi suomalaiseen yhteiskuntaan.
Tästä pääset mukaan brunssitilaisuuteen

SuomiAreenaan liittyvät kysymykset:

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry