Nyt on aika kohdata

Maailma on muuttunut ryminällä parin viime vuoden aikana. Olemme tottuneet työskentelemään etänä, kokoustamaan etänä ja vaihtamaan työyhteisössä kuulumisia etänä. Olemme kehittäneet, suunnitelleet ja kohdanneet etänä. Keskusteluissa nousee vahva kaipuu vapaamuotoiseen rupatteluun kahvikupin ääressä tai käytävillä.

Tämä aika on lisännyt myös tuen tarvetta ja kuulluksi tulemista. Etsivät nuorisotyöntekijät ja työpajatoimijat ovat tuki ja turva monelle nuorelle ja valmentautujalle. Yhteinen keskustelu, ajatusten ja kuulumisten vaihtaminen on tärkeää kaikissa työyhteisöissä. Kun ammattilaiset voivat hyvin, he jaksavat antaa toivoa ja valoa myös eteenpäin.

Onko sinulle syntynyt puhevelkaa? Asioita, joita haluaisit jakaa kollegoidesi kanssa? Tunnollisesti odotamme puheenvuoroamme etäpalavereissa, ja silloinkin ehditään sanoa vain välttämätön. Kuinka mukavaa olisikaan tavata pitkästä aikaa kasvotusten!  

Nyt sen aika lähestyy, kun voimme nähdä, kuulla, kokea, keskustella, kohdata vanhoja tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin ja tietysti verkostoitua. Kohdataan toisemme ja vahvistetaan itseämme ja toisiamme. Oletko sinä mukana?

”Kolmas kerta toren sanoo”

Hyvät etsivät nuorisotyöntekijät, työpajatoimijat ja yhteistyökumppanit

Nyt minulla on viimeinkin ilo toivottaa Teidät kaikki etsivät nuorisotyöntekijät, työpajatoimijat ja yhteistyökumppanit tervetulleeksi #INTO22 valtakunnalliseen tapahtumaan Seinäjoelle. Into on järjestänyt meille loistavan ohjelman, jossa on jokaiselle jotakin. Meille on tarjolla hyviä puhujia eri aloilta ja mukaansatempaavia seminaareja.  Varmasti herää keskustelua, ajatuksia, uusia näkökulmia asioihin. Saamme aineksia, miten kehitämme itsetuntemusta, uteliaisuutta ja mitä yhteisöllisyys, ystävyyssuhteet, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen vaikuttaa positiivisesti elämään. Pääsemme myös kurkkaamaan nuorisotyön suuntiin Euroopassa.

Tästä on sitten taas hyvä jatkaa eteenpäin uusien haasteiden kanssa.

Avaruuden Pääkaupunki –  Seinäjoki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi #INTO tapahtumaan 6.–7.4.2022. Meillä on täällä tilaa kaikelle hyvälle ja unelmille!

Maire Pääkkönen, toiminnanjohtaja
Kaks ‘Kättä työpaja ry, Seinäjoki

                                                                           

                                                                                      

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry