Inton eduskuntavaalitavoitteet 2023

Julkaisutyyppi: Vaikuttamismateriaali

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n ratkaisut kevään 2023 eduskuntavaaleihin kertovat, miten etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan vaikuttavaksi todettu tuki ja toiminta turvataan tulevalla hallituskaudella.

Tavoitteenamme on Suomi, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä yksin. Rinnallakulkijoina etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta tukevat nuoria ja aikuisia elämän haasteellisina aikoina ja eri nivelvaiheissa kohti koulutusta ja työtä.

Inton eduskuntavaalitavoitteet (pdf) ja Suomi, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä yksin -kampanjakuvat (png) on tuotettu suomeksi ja ruotsiksi. Eduskuntavaalitavoitteet ja kampanjakuvat ovat vapaasti käytettävissä. Lataa materiaalit tältä sivulta, tallenna koneellesi ja hyödynnä vaikuttamistyössä ja viestinnässä. Kuvien koko on 1080 x 1080 ja ne soveltuvat jaettavaksi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Käytä tunnisteita #etsivänuorisotyö #työpajatoiminta #eduskuntavaalit2023 ja merkitse mukaan @intolaiset.

Powerpoint-tiedosto eduskuntavaalitavoitteista on vapaasti käytettävissä ja muokattavissa omaan käyttöön, esimerkiksi alueellisissa vaalitilaisuuksissa hyödynnettäväksi. Tiedostossa on valmiiksi otsikoituja muokattavia diapohjia. Voit poistaa ja lisätä dioja tarpeen mukaan.

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry