Näytteilleasettajat

Into

Into on etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan asiantuntijaorganisaatio. Edustamme yli 270 työpajaa sekä 600 etsivää nuorisotyöntekijää Suomessa. Etsivässä nuorisotyössä ja työpajoilla työskentelee yli 2200 ammattilaista. Palveluihin osallistuu vuosittain 43 000 nuorta ja aikuista.

EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Nuorisoalan Osaamiskeskustoiminta tarjoaa tietoa, tukea ja työvälineitä ehkäisevän päihdetyön tekemisen tueksi. Tule juttelemaan siitä mitä ehkäisevä päihdetyö on ja hakemaan materiaalia yksilö- ja ryhmäohjauksen sekä vaikuttavan ehkäisevän päihdetyön tueksi.

MIELI Suomen Mielenterveys ry

MIELI ry:n ständillä vahvistetaan tänä vuonna omaa mielenterveyttä MIELIBREIKKIbingon avulla! Tule hakemaan ständiltä bingolomake, pidä päivien aikana MIELIBREIKKEJÄ ja lunasta lopuksi ansaittu palkinto. Ständillä on myös mahdollisuus tutustua MIELI ry:n koulutuksiin ja materiaaleihin, sekä hakea buustia omaan mielenterveyden edistämistyöhön.

Opetushallitus, Erasmus+ nuorisoala ja Euroopan solidaarisuusjoukot – kansainvälistä toimintaa ja rahoitusta nuorisotyöhön 

Tule juttusille, niin kuulet millaista rahoitusta EU:n nuoriso-ohjelmilla on tarjota teidän toiminnallenne. Esimerkiksi nuorisovaihto on käytännön työväline nuorten kanssa tehtävään työhön, ja nuorisotyöntekijöiden liikkuvuushankkeella kehitätte henkilöstön osaamista. Vapaaehtoistoiminnalla taas voitte tuoda kansainvälisen lisämausteen arkityöhönne. Huomaa myös #INTO23-päiviä edeltävät infotilaisuudet (OPH & Into), joissa jutellaan etsivien, työpajojen ja nuorten mahdollisuuksista kansainväliseen toimintaan:

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna 

Kanuuna on kunnallisen nuorisotyön asialla ja palvelee nuorisotyöntekijöitä läpi koko maan. Osaamiskeskuksena Kanuunan tavoitteena on vahvistaa kentän osaamista ja yhteistyötä, lisätä työn tunnettavuutta ja tiedontuotantoa sekä kehittää ja mallintaa kunnallisen nuorisotyön laadun arviointia. 

Ennakoiva talousneuvonta, ulosotto ja talous- ja velkaneuvonta 

Ulosottolaitoksen ja Oikeusavun yhteinen tavoite on ylivelkaantumisen torjunnassa, ennakoivalla otteella, vuoropuhelua, tietoa, tiedottamista, ohjaamista ja asioimisen kynnyksen madaltamista 

Taloustaitohanke 

Diakonissalaitoksen ja pankkien yhteinen Taloustaitohanke järjestää maksuttomia taloustaitovalmennuksia nuorille sekä tuottaa materiaalia taloustaitokasvatukseen. 

Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak – www.humak.fi 

Tule tutustumaan Humakin koulutustarjontaan ja monipuoliseen hanketoimintaan! 
Valtakunnallisena ammattikorkeakouluna voimme toimia sekä alueellisena että valtakunnallisena kehittäjäkumppanina. Meidät tunnetaan yhteisöjen kehittämisen, kulttuurituotannon ja kielellisen saavutettavuuden vahvana kansainvälinenä erikoisosaajana. 
Olemme vahvuusalojemme johtava toimija Suomessa ja Euroopassa. Toimintamme keskiössä ovat koulutus, tutkimus- ja kehittämishankkeet sekä julkaisu- ja liiketoiminta. Toteutamme vuosittain kymmeniä erillisrahoitteisia hankkeita, joissa asiantuntijamme kehittävät ja kokeilevat uusia palveluja, toimintamalleja ja tuotteita, luovat uutta liiketoimintaa sekä tekevät soveltavaa tutkimusta yhteiskunnan eri tarpeisiin. Humakissa opiskelee 2000 tutkinto-opiskelijaa ja tätä suurempi määrä jatkuvan oppimisen asiakkaita. 

Marttaliitto 

Martat tarjoavat tukea ja neuvontaa arjen taitojen vahvistamiseksi. Marttojen toiminnassa löydämme ja opimme yhdessä tekemällä ne arjen tiedot ja taidot, jotka tekevät elämästä rikkaampaa. Hyvä arki kuuluu kaikille. 

Lasten ja nuorten keskus ry 

Lasten ja nuorten keskus toimii lasten, nuorten ja heidän kanssaan työskentelevien parissa järjestämällä toimintaa sekä tuottamalla materiaaleja.  

Ammattiliitto Jyty

Tervetuloa Ammattiliitto Jytyn jäseneksi! Jytyläisessä yhteisössä et jää ikinä yksin, ja työurasi varrella sinua on tukemassa vahva liitto. Autamme ja tuemme jäseniämme työelämän muutoksessa ja nostamme työn arvostusta. Tavoittelemme hyvää työelämää ja oikeudenmukaisuutta työmarkkinoille.

Ammattiliitto Jyty vaikuttaa työelämään monin eri tavoin. Neuvottelemme jäsentemme työehtosopimuksista, vaikutamme lainsäädäntöön, olemme mukana työelämän kehittämishankkeissa ja kehitämme edustamiemme alojen koulutusta. Jytyn jäsenenä pääset vaikuttamaan työelämän tulevaisuuteen.

Siviilipalveluskeskus

Siviilipalveluskeskuksen tehtävänä on toteuttaa siviilipalveluun kuuluvan koulutusjakson aikaisen koulutuksen ja valvoo työpalvelun suorittamista
www.siviilipalveluskeskus.fi

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä.
Vuoden aikana Lahdessa, Heinolassa ja Asikkalassa opiskelee noin 13 000 aikuista ja nuorta.
Tule juttelemaan opiskeluista mm. kasvatus- ja ohjausalalla, taideteollisuusalalla sekä tekstiili- ja muotialalla. Koe pelaamiseen huumaa ammattitutkinto Fortuna -pelissä.

Lahden Nuorten tukipalvelut

Nuorten tukipalveluissa on kattava osaaminen erilaisiin nuorten elämäntilanteisiin. Työ- ja valmennuspalvelut tarjoavat starttivalmennusta, monipuolisia työkokeilu mahdollisuuksia ja palkkatuettua työtä. Etsivä nuorisotyö tukee opiskelu- ja työelämän ulkopuolella olevia lahtelaisia nuoria. Psykososiaalinen tuki Dominossa saa kokonaisvaltaista tukea yksilöllisesti ja oikea-aikaisesti. Oppivelvollisuuden tuki on tarkoitettu niille nuorille, joiden oppivelvollisuuden suorittaminen on keskeytynyt toisella asteella.

Lisää voit lukea verkkosivuiltamme: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/nuorisopalvelut/nuorten-tukipalvelut/

Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus

Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus palvelee yhteiskunnallista yritystoimintaa koko Suomessa. Osaamiskeskuksessa korostuu osatyökykyisten ja vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien ihmisten osaamisen kerryttämisen ja työllistymisen tukemisen hyvien käytänteiden levittäminen.

JHL-Etelä-Suomi

Lyhenne JHL tulee sanoista Julkisten ja hyvinvointialojen liitto. Olemme Suomen suurin julkisten alojen ammattiliitto, jonka jäsenillä on noin tuhat ammattinimikettä. JHL puolustaa tinkimättä koko laajan ammattikirjonsa etuja ja oikeuksia.

JHL:n tärkein tehtävä on neuvotella jäsenilleen työehdot, kuten esimerkiksi reilu korvaus ja työaika.

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry