Sovarin GIFit viestinnän tueksi

Julkaisutyyppi: Menetelmät ja työkalut

Täältä löydät Sovari-viestinnässä hyödynnettävät GIFit videotiedostoina (.mp4) sekä niiden käytön ohjeistuksen oman työsi tueksi. GIFit myös ruotsiksi!

Käyttötarkoitus:

Voit liittää GIFin esimerkiksi WhatsApp -viestin yhteyteen, jossa pyydät nuorelta vastausta Sovari -kyselyyn, tai jakaa omassa somessasi muistuttaaksesi nuoria tai valmentautujia vastaamaan.

GIFejen tarkoitus on toimia kuvituskuvana ja visuaalisena tukena madaltamaan kynnystä vastata Sovariin. Sen tavoite on viestiä nuorelle, että hänen mielipiteellään on väliä.

GIFejä on tehty Etsivän nuorisotyön tarpeisiin (pinkit tekstit), sekä työpajatoiminnan tarpeisiin (vaaleansiniset tekstit). Löydät molempia työmuotoja tukevia GIFejä kaksi (2) eri kappaletta sekä suomeksi, että ruotsiksi.

Vinkki kentältä:

Voit lähettää videon GIFinä nuorelle vaikka seuraavia saatesanoja omaan käyttöösi soveltaen:

”Moikka,
Keräämme palautetta etsivästä nuorisotyöstä Sovari kyselyn avulla. Meidän on tärkeä kuulla nuorten näkemyksiä, miten olemme onnistuneet työssämme ja miten voisimme kehittää työtämme. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta on mahtavaa, jos sulta löytyisi hetki aikaa.

(linkki kyselyyn)

Voit vastata kyselyssä niihin kohtiin, joihin tuntuu helpolta vastata tai jotka koskevat sinua. Kyselyn henkilökohtaiset vastaukset, eivät tule meidän tietoomme. Ulkopuolinen asiantuntija lähettää meille yhteenvedon vastauksista anonyymisti. Jos tulee jotain kysyttävää palautteeseen liittyen, niin kysy rohkeasti.

Terkuin,
Nimi”

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry