Tervetuloa yhteiskuntatelakalle! Into tuo ratkaisunsa Poriin SuomiAreenan oheen

Tervetuloa tutkimaan kanssamme yhteisen yhteiskuntalaivamme merikelpoisuutta! Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n Yhteiskuntatelakalla kartoitetaan, ketkä nuoristamme ovat merihädässä sekä miksi ja mistä se yhteinen vene vuotaa.

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry tuo SuomiAreenan koittaessa Poriin ratkaisunsa nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja syrjäytymisen vähentämiseksi. Järjestämme rinnakkaistapahtuman keskiviikkona 28. kesäkuuta kello 10-12, Porin yliopistokeskuksella.

Tule kuulemaan, mitä Suomen nuorille kuuluu ja miten voimme yhdessä lisätä nuorten hyvinvointia ja osallisuutta. Inton kentällä koetelluilla, tutkitusti vaikuttavilla ratkaisuilla rakennetaan Suomi, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä yksin.

Tapahtumamme on suunnattu erityisesti päättäjille ja virkahenkilöille sekä kaikille palvelujen (esim. koulutus-, nuoriso-, sosiaali- ja terveys-, työllisyys-) ja palvelujärjestelmän parissa työskenteleville. Tarjoamme päätöksenteon ja työn tueksi kattavan materiaalipaketin sekä mahdollisuuden solmia alueellisia ja paikallisia yhteyksiä nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn. Paikalle ovat kuitenkin tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet.

Samalla keräämme karttaamme ratkaisuja eri puolilta Suomea. Tule ja tee näkyväksi omat hyvät käytänteenne. Tartutaan yhdessä äyskäriin ja tervataan vuotavat paikat – niin syntyy Suomi, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä yksin.

Mukaan pääset laittamalla sähköpostia viestintäpäälliköllemme: annemari.kivivuori@intory.fi

Suomi, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä yksin

Tutustu tapahtumasivuun klikkaamalla tästä

Tutustu Inton ratkaisut -kategoriaan tämän linkin kautta

Vanhoina merikarhuina puhumassa:

Etsivän nuorisotyön Pirkanmaan
suurten kuntien aluekoordinaattori,
Tampereen kaupungin etsivä nuorisotyöntekijä
Saija Paronen

Tapahtuman ruorissa:

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry