Inton syyskokous hyväksyi sääntömuutoksen ja valitsi jäseniä hallitukseen

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n syyskokous järjestettiin 23.11. Helsingissä. Syyskokous valitsi Inton hallitukseen kolme varsinaista jäsentä vuosille 2023–2024 ja kolme varajäsentä vuodelle 2023. Lisäksi syyskokous käsitteli sääntömääräiset asiat ja sääntömuutoksen.

Syyskokous valitsi yhdistyksen hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2023–2024 kehittämisasiantuntija Jorma Niemisen Jyväskylän nuorisopalveluista, toimitusjohtaja Kimmo Kumlanderin Silta-valmennusyhdistys ry:stä Tampereelta ja ULA-koordinaattori, yksikönpäällikön sijainen Daniel Åkermarkin Resurscentret Föregångarnasta Vaasasta.

Varajäseniksi hallitukseen vuodelle 2023 syyskokous valitsi kehittämispäällikkö Outi Hedemäki-Kantolan Meriva-säätiöstä Kemistä, toiminnanjohtaja Timo Kontion Helsingin kaupungilta ja kehittämispäällikkö Sakari Tiitan Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr:stä Raisiosta.

Valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat Samuel Juntunen Tornion työvoimalasäätiöstä, Ilkka Ruonala Eurajoen nuorten työpajalta ja Jarkko Åkerberg Nuorten TyöTuki ry:stä Turusta ja puheenjohtajana kansanedustaja Riitta Mäkinen.

Syyskokous käsitteli sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutoksen. Inton toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon ei syyskokous esittänyt muutoksia. Syyskokous myös hyväksyi esityksen sääntömuutoksesta ja jatkossa Inton kevätkokous voidaan järjestää hallituksen päätöksellä etäkokouksena.

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry