Uusi kasvo Intossa

Tarja-Liisa Riipinen

Intossa aloitti helmikuun alussa uusi kasvo, Tarja-Liisa Riipinen. Tarja-Liisa aloitti työpajatoiminnan alueellisen työn asiantuntijan tehtävissä. Hän toimii Anne Välimaan työvapaan sijaisena 1.2.2022-31.12.2023 välisen ajan. Tarja-Liisan tehtäviin kuuluu työpajatoiminnan alueellisen työn valtakunnallinen koordinaatio, kehittäminen ja tuki sekä työpajojen alueellisten verkostojen toiminnan kehittäminen yhteistyössä alueellisten koordinaattoreiden kanssa. Intossa Tarja-Liisa toimii Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksessa, joka kehittää valtakunnallisesti etsivää nuorisotyötä ja työpajatoimintaa. Hän koordinoi myös Inton työpajatiimin työtä.

Tarja-Liisalla on pitkä ja monipuolinen kokemus työpajatoiminnasta. Intolaiseksi hän siirtyi Tukeva-säätiöstä Kuopiosta.

– Juuret minulla on syvällä Savon sydämessä ja Kuopiosta käsin suhailen pitkin Suomea koordinaatiotyön merkeissä. Työurani on kietoutunut kuntoutumisen teemoihin ja viimeiset 16 vuotta olen elänyt niin pienen yhdistyksen kuin suuren säätiön työpajatoiminnan arkea ja juhlaa, kertoo Tarja-Liisa.

Etätyöskentelyn lisääntyessä Intossa Tarja-Liisan tapaa jatkossa muiden intolaisten tavoin maanantaisin Inton toimistolta Pasilasta. Muun ajan intolaiset työskentelevät pääasiassa etänä.

Lopuksi vielä se pakollinen kysymys uudelle intolaiselle: Mistä sinä innostut, Tarja-Liisa?

– Olen intohimoinen tuunaaja ja viehätyn paljon kuvataiteesta yrittäen luoda sitä myös itse. Ota hihasta kiinni, kun seuraavan kerran nähdään. On ilo oppia tuntemaan uusia ihmisiä!

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry