Timo Kontiosta Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n toiminnanjohtaja

Timo Kontio on valittu Into ─ etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Kontio on työskennellyt aiemmin Helsingin kaupungin etsivän nuorisotyön toiminnanjohtajana ja lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityöntekijänä. Lisäksi hänellä on työkokemusta mm. valtionhallinnosta ja valtakunnallisista nuorisoalan järjestöjen johtotehtävistä. Koulutukseltaan Kontio on valtiotieteiden kandidaatti. 

Inton hallitus valitsi Kontion toiminnanjohtajaksi 14. maaliskuuta järjestetyssä kokouksessaan. Hallituksen puheenjohtaja Riitta Mäkinen kiittelee Kontion pitkää kokemusta nuorisotyön- ja politiikan sektorilta sekä vaikuttamistyöstä.  

”Timolla on nuorisoalan ja vaikuttamistyön vankkaa kokemusta, hyvät verkostot etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan kannalta keskeisiin sidosryhmiin ja vahvaa näkemystä yhdistyksen kehittämisestä tulevina vuosina. Olemme iloisia saadessamme Timosta Inton uuden toiminnanjohtajan,” kertoo Mäkinen. 

”Etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan kenttä on kehittynyt edeltäjäni Herttaliisa Tuuren aikana merkittävästi. Odotan innolla tätä aukeavaa mahdollisuutta vuorostani päästä työskentelemään nuorten syrjäytymisen ehkäisemisen ja sosiaalisen vahvistamisen valtakunnallisen huipputoimijan johdossa. Into on myös jatkossa aktiivinen yhteiskunnallisten ratkaisujen tarjoaja sekä etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan soihdunkantaja,” Timo Kontio toteaa. 

Kontio aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa.  

Lisätietoja:  
Riitta Mäkinen, puheenjohtaja, 09 432 3125 
Timo Kontio, toiminnanjohtaja 1.4.2023 alkaen, 040 760 1778 
 

Seuraa Timoa Twitterissä @TimoKontio

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry