Kutsumme yhdessä päättäjät kylään eri puolille Suomea! 

Millaista on arki etsivässä nuorisotyössä ja työpajatoiminnassa? Valtakunnallinen kampanja tekee sen näkyväksi päättäjille.

Kaikkiaan 65 etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan organisaatiota on mukana kampanjassa, jonka tarkoituksena on lisätä hyvinvointialueiden päättäjien ja kansanedustajien tietoisuutta työmuodoista. Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n kampanja tarjoaa päättäjille tutustumiskohteita Rovaniemeltä Kotkaan, kunnan sisäisistä toimijoista valtakunnallisiin palveluntuottajiin ja tietenkin molemmilla kotimaisilla kielillä. 

Kutsu päättäjä kylään -tapahtumassa vierailijat pääsevät tutustumaan etsivien ja valmentajien sekä nuorten ja valmentautujien arkeen. Tarjolla on lisätietoa työmuotojen vaikuttavuudesta, paikallisista ja valtakunnallisista vahvuuksista ja haasteista sekä haavoittuvimmassa asemassa olevien elämäntilanteista. Tapahtumat rakentuvat paikalliselle sisällölle ja Into tukee niitä erilaisin materiaalein. Mukaansa päättäjät saavat vielä muhkean tietopaketin luvuista, ratkaisuista ja yhteistyökumppaneista. 

Tapahtumat sijoittuvat koko Suomessa 1.11.–15.12. väliselle ajanjaksolle. Kokoamme parhaillaan eri alueiden aikatauluja yhteen ja päivitämme paikalliset tapahtumat verkkosivuillemme mahdollisimman pian.  

Inton oma tilaisuus päättäjille järjestetään 12. joulukuuta Helsingissä, Bottalla.  
 

Lisätietoa tapahtumasivultamme:

Kutsu päättäjä kylään! – Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry (intory.fi)

Voit seurata kampanjan etenemistä myös sosiaalisesta mediasta @intolaiset sekä #EtsiväNuorisotyö ja #työpajatoiminta 

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry