Kysely poikkeustilan vaikutuksista etsivän nuorisotyön nuorille ja työpajojen valmentautujille

Toteutamme kyselyn etsivän nuorisotyön asiakkaana olleille nuorille sekä työpajojen valmentautujille koronaepidemian vaikutuksista heidän elämäntilanteeseensa ja tuentarpeisiin. Toivomme, että välität kyselyä sekä nykyisille että aikaisemmille etsivän nuorisotyön asiakkaille sekä työpajojen osalta kaikille valmentautujille riippumatta siitä, onko työpajatoimintaa kyetty jatkamaan, onko se keskeytynyt tai onko valmentautuja itse keskeyttänyt työpajatoiminnan.

Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä vastaajia voida tunnistaa. Etsivän nuorisotyön asiakkaille ja työpajojen valmentautujille on molemmille oma kyselynsä. Käytä kyselyn lähettämisessä haluamaasi viestintäkanavaa (esimerkiksi WhatsAppia, tekstiviestiä tai käyttämääsi liveyhteyttä). Viestimme kyselyn tuloksista kevään aikana.

Voit välittää nuorille alla olevan viestin ja siinä olevan linkin kyselyymme. Kiitokset yhteistyöstä!

********

Etsivän nuorisotyön kysely

Viesti nuorelle:

Hei! Toteutamme kyselyn teille nuorille siitä, miten koronatilanne on vaikuttanut nuorten elämään ja miten me etsivät nuorisotyöntekijät olemme onnistuneet auttamaan teitä. Voit myös antaa palautetta siitä, mitä toivoisit enemmän etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä. Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä vastauksista voida tunnistaa, mitä juuri sinä olet vastannut. Tietoa käytetään etsivän nuorisotyön kehittämiseksi.

Kysely avautuu tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/E2FBA5DC35D0E69A

Kiitos vastaamisesta!

********

Työpajojen kysely

Viesti valmentautujalle:

Hei! Työpajojen valmentautujille toteutetaan kysely siitä, miten koronatilanne on vaikuttanut omaan tilanteeseesi ja työpajatoimintaan. Kyselyssä voit myös antaa palautetta, miten työpajatoimintaa voitaisiin järjestää ja kehittää koronatilanteen aikana. Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä vastauksista voida tunnistaa, mitä juuri sinä olet vastannut. Vastauksesi on tärkeä työpajatoiminnan kehittämiseksi.

Kysely avautuu tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/EC32794EDF2F3A0D

Kiitos vastaamisesta!

Lisätietoja:
Riitta Kinnunen
010 279 2732
riitta.kinnunen@tpy.fi

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry