Koulutuksia ja kotitehtäviä etätoimistoille

Etsivän nuorisotyön arki muuttui uudenlaiseksi korona-arjeksi, normaalin tilalle tuli etätyötä ja uudenlaisia menetelmiä. Jotta työssä säilyy innostus ja motivaatio myös tulevaisuudessa, on syytä vaalia työhyvinvointia sekä laajentaa osaamista normaaliin tapaan. Kokosimme tähän juttuun koulutustallenteita sekä kotitehtäviä itseopiskeluun. Näiden koulutusten avulla voit tutkia ammatillisuuttasi ja työssä jaksamistasi, sekä laajentaa osaamistasi eri teemoihin.

1. Aloita tästä!

Laadi etäopiskelulle suunnitelma ja aikataulu. Pohdi, mitkä teemat ja koulutukset olisivat nyt ajankohtaisia? Kokoa itsellesi lukujärjestys, jossa nuorten kohtaaminen, työn kirjaaminen ja raportointi sekä palaverit ja etäopiskelu ovat sopivassa suhteessa. Muista myös tauot sekä vapaa-aika. Pidä tiukasti kiinni työajoista, jotta työ ei valu vapaa-ajalle.

2. Tutustu kotitehtäviin!

Tutustu ja lataa alla oleva Verkkokoulutus haltuun -tehtävä. Näiden tehtävien kautta syvennät osaamistasi koulutuksen sisältöihin ja tuot teemaa lähemmäksi arkea. Tehtävät soveltuvat moniin eri koulutuksiin.

3. Valitse kiinnostavimmat verkkokoulutukset!

Nyt on aika tutustua koulutustallenteisiin. Löydät kaikki julkaisemamme tallenteet yhden klikkauksen takaa. Koulutuksia on valittavissa yhteensä 16kpl. Kestoltaan ne ovat noin 1-1,5h, joten tehtävien kanssa saat kulumaan mukavasti puolikkaasta kokonaiseen päivään. Voit myös etsiä muiden toimijoiden tarjoamia verkkokoulutuksia jutun lopusta sekä googlesta. Vain mielikuvitus on rajana!

Valtakunnallinen työpajayhdistys julkaisee uusia verkkokoulutuksia etsiville sekä työpajoille pitkin kevättä! Tutustu tuleviin koulutuksiin koulutuskalenterin kautta.

Vinkki! Perehtykää koulutukseen koko tiimin voimin ja tehkää tehtävät yhdessä. Näin rakennatte sisältörikkaan kehittämishetken koko porukalle.

(Kuvan linkki: verkkokoulutustallenteet)

Muut koulutukset juuri nyt!

Verke Live

Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -verkkokoulutukset

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry