Kansanedustaja Riitta Mäkinen Inton puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n syyskokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2022–2023 kansanedustaja Riitta Mäkisen (sd.) Keski-Suomesta. Hän on toiminut Inton puheenjohtajana vuosina 2020–2021. Yhdistyksen syyskokous pidettiin 17.11. Helsingissä. 

Riitta Mäkinen

Riitta Mäkinen on toisen kauden kansanedustaja Jyväskylästä. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Ennen kansanedustajakautta hän työskenteli pitkään työllisyydenhoidon kentällä erityisesti pitkäaikaistyöttömien ja muiden paljon tukea tarvitsevien työnhakijoiden kanssa. 

– On suuri kunnia saada jatkaa työtä Inton puheenjohtajana. Suomalaisen osaamistason nostamisessa, työllisyyden ja yhteiskunnallisen osallisuuden edistämisessä ja ennen kaikkea nuorten syrjäytymisen ehkäisyssä etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ovat aivan keskeisessä roolissa. Asiantuntijaorganisaationa meidän tulee edelleen kehittyä vahvana vaikuttajana ja tukea arvokasta työtä tekevää toimijakenttää suurten muutosten keskellä, sanoo Mäkinen.

Inton syyskokous valitsi lisäksi yhdistyksen hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2022–2023 työ- ja yksilövalmentaja Ilkka Ruonalan Eurajoen kunnasta, toiminnanjohtaja Samuel Juntusen Tornion Työvoimalasäätiöstä sekä valmennuspäällikkö Jarkko Åkerbergin Nuorten TyönTuki ry:stä.

Varajäseniksi hallitukseen vuodelle 2022 valittiin palvelujohtaja Juha-Matti Mattila Live-säätiöstä, työllisyyspäällikkö Saila Immonen Lahden Diakoniasäätiöstä sekä työllisyyspalveluiden vastuuvalmentaja Marianne Maxwell Edistiasta.

Valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat Jorma Nieminen Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluista, Kimmo Kumlander Silta-Valmennusyhdistys ry:stä Tampereelta sekä Anna Turja Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisesta yhdistyksestä Vaasasta.

Lisätietoja:

Herttaliisa Tuure
toiminnanjohtaja
Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry
040 760 1778

Riitta Mäkinen
puheenjohtaja
Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry
09 432 3125

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry