Inton uusi viestinnän asiantuntija

Elokuun lopussa saimme joukkoomme uuden intolaisen, Saana Koukun. Saana toimii viestinnän asiantuntijana Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskuksessa, joka kehittää valtakunnallisesti etsivää nuorisotyötä ja työpajatoimintaa.

Hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. viestinnän sisältöjen ideointi, tukeminen ja sparraus yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, sekä etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan näkyvyyden ja tunnettuuden lisääminen vaikuttavuusviestinnän näkökulmasta. Saana työskenteleekin erityisen tiiviisti sovari- ja STL-asiantuntija Riitta Kinnusen kanssa.

Koulutukseltaan Saana on muotoilija, ja viestinnän kokemusta hänelle on karttunut harrastuneisuuden lisäksi työskentelystä markkinointitoimistossa ja työpajajaksolta viestintäpajalta. Saanalla onkin kokemusta myös työpajatoiminnasta valmentautujan näkökulmasta, minkä hän kokee rikkautena ja merkityksellisyytenä uudessa työssään.

Itseään Saana kuvailee näin:

”Olen ratkaisukeskeinen haaveilija ja innostuja, pohdin asioita syvällisesti ja hahmotan tilanteita ja rakenteita nopeasti. Olen utelias oppimaan uutta ja kehittymään työssäni. Mind map on luottotyökaluni asioiden jäsentelyssä”

Mistä Saana sitten innostuu?

”Kirpeistä syyspäivistä, haravoinnista, astialöydöistä kirpputorilla, juhlien suunnittelusta, DIY-projekteista ja haaveilusta. Innostun myös uusien excel-taulukoiden suunnittelusta ja tekemisestä – parasta on kaunis excel, joka toimii tarkoituksensa mukaisesti!”

Tervetuloa joukkoon, Saana!

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry