Etsivän nuorisotyön Sovari-ohjeita

Julkaisutyyppi: Menetelmät ja työkalut

Näiden kuvien avulla etsivä nuorisotyöntekijä voi kertoa Sovari-kyselystä nuorelle ja pyytää häntä vastaamaan Sovari-kyselyyn.

Viesti nuorelle Sovarista

Mielipiteelläsi on väliä - kerro se meille!
Tietoa nuorelle Sovari-kyselystä lyhyesti -kuvan voi välittää nuorelle esimerkiksi Whatsapp-viestissä. Viestin voi muotoilla esimerkiksi näin:

”Moikka,
Keräämme palautetta etsivästä nuorisotyöstä Sovari-kyselyn avulla. Meidän on tärkeä kuulla nuorten näkemyksiä, miten olemme onnistuneet työssämme ja miten voisimme kehittää työtämme. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta on mahtavaa, jos sulta löytyisi hetki aikaa.

Linkki Sovariin: https://my.roidu.com/a/83jr2pGpQid7YBcn

Voit vastata kyselyssä niihin kohtiin, joihin tuntuu helpolta vastata tai jotka koskevat sinua. Kyselyn henkilökohtaiset vastaukset, eivät tule meidän tietoomme. Saamme ulkopuoliselta asiantuntijalta meille yhteenvedon vastauksista anonyymisti. Jos tulee jotain kysyttävää palautteeseen liittyen, niin kysy rohkeasti.

Terkuin,
Nimi”

Viestin yhteyteen voit liittää myös GIF-tiedoston, joita löydät täältä:
Sovarin GIFit viestinnän tueksi – Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry (intory.fi)

Vaihda viestin linkki, jos haluat jakaa nuorelle Sovari-peruskyselyn sijasta Sovari EASY -kyselyn:
https://my.roidu.com/a/xuQgZTykkqz9c2xQ

Tietoa nuorelle Sovarista laajemmin

Mielipiteelläsi on väliä - kerro se meille!

Tietoa nuorelle Sovari-kyselystä laajemmin -kuvan voi tulostaa paperille tai julisteeksi. Sen avulla etsivä nuorisotyöntekijä voi kertoa nuorelle Sovarista tapaamisen yhteydessä. Kuva sisältää QR-koodin etsivän nuorisotyön Sovari-peruskyselyyn. Siitä nuori voi napata kyselylinkin omaan kännykkäänsä.

 

Viesti tavoittamatta jääneelle nuorelle Sovarista

Mistä voit puhua etsivän nuorisotyöntekijän kanssa?

Mistä nuori voi puhua etsivän kanssa -kuva kertoo etsivän nuorisotyön sisällöistä. Kuvan voi lähettää tavoittamatta jääneelle nuorelle, kun etsivä nuorisotyöntekijä pyytää häntä vastaamaan mini-Sovari-kyselyyn.

Viestin nuorelle voi muotoilla esimerkiksi näin:

”Moi! Olen tavoitellut sinua jokin aika sitten. Vaikka yhteistyömme ei tällä kertaa alkanutkaan, vastaisitko lyhyeen kyselyyn nimettömästi? Kysely antaa meille tärkeää tietoa ja auttaa kehittämään etsivää nuorisotyötä valtakunnallisesti. Kyselyn täyttämiseen menee aikaa arviolta pari minuuttia.

Kysely avautuu tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/DB29CB2CEFA699AE

Halutessasi voit ottaa yhteyttä minuun, jos tarvitset apua, neuvoja tai tukea jossakin asiassa. Kiitos vastaamisesta!

Terveisin etsivä nuorisotyöntekijä Nimi”

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry