Tulosta sivu

Media

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n henkilökunta vastaa mielellään etsivään nuorisotyöhön ja työpajatoimintaan liittyviin kysymyksiin ja taustoittaa ajankohtaisia uutisia etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan näkökulmasta.

Toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure 040 760 1778, herttaliisa.tuure@intory.fi

Viestintäpäällikkö Anna Kapanen 045 138 9697, anna.kapanen@intory.fi

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry (Into)

Kaikilla on oikeus osallisuuteen ja hyvään arkeen. Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry auttaa etsivässä nuorisotyössä ja työpajoilla työskenteleviä innostumaan ja innostamaan työssään. Palveluihin osallistuvat nuoret ja aikuiset saavat tukea, jotta he voivat löytää oman polkunsa. Etsivä nuorisotyö ja työpajat tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden omannäköiseen elämään.

Into edustaa lähes 280 työpajaa sekä yli 550 etsivää nuorisotyöntekijää Suomessa. Kaikkiaan etsivässä nuorisotyössä ja työpajoilla työskentelee lähes 2500 ammattilaista. Palveluihin osallistuu vuosittain yli 47 000 nuorta ja aikuista.

Jokainen innostuu jostakin!

Työpajatoiminta

Työpajatoiminnassa vahvistetaan merkityksellisen tekemisen avulla työelämätaitoja ja tuetaan osaamisen kehittymistä. Työpaja on valmennusyhteisö, jonka tavoitteena on vahvistaa hyvinvointia, tunnistaa osaamista sekä valmentaa kohti koulutusta ja työtä. Työpajatoimintaan osallistuu vuosittain yli 27 000 valmentautujaa. Toimintaa on saatavilla 95 % Suomen kunnista.

Lue lisää työpajatoiminnasta

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on tavoittaa alle 29 -vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä haluaa, vahvistaa nuoren valmiuksia päästä elämässä eteenpäin ja on nuorelle aina vapaaehtoista.

Lue lisää etsivän nuorisotyön verkkosivuilta.

Tiedotteet

Inton mediatiedotteet ovat luettavissa e-Pressi-tiedotejakelupalvelussa.

Lisätietoa

Into ottaa säännöllisesti kantaa lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistuksiin, jotka koskevat työpajakenttää. Tutustu Inton lausuntoihin