Muutossuunnitelma

Julkaisutyyppi: Menetelmät ja työkalut

Käytännöllinen ja visuaalisesti innostava materiaali nuoren elämäntapamuutoksen suunnitteluun, tutustu ja ota käyttöön!

Nuorisoalan ammattilaisten työn tueksi kehitetty materiaali nuoren elämäntapamuutoksen suunnitteluun. Muutossuunnitelmaa voi hyödyntää päihteiden käyttöön liittyvän elämäntapamuutoksen suunnitteluun, mutta materiaali soveltuu myös muun muassa pelaamisen tai sosiaalisen median käyttöön liittyvän muutoksen suunnittelemiseen. 

Materiaalin kääntöpuolelta löytyy ohjeita suunnitelman laatimiseen sekä vinkkejä tavoitteiden asetteluun. Nuori voi laatia suunnitelman itsenäisesti, mutta ammattilaisen tuki suunnitelmaa laadittaessa ja muutoksen eri vaiheissa tukevat elämänmuutoksen onnistumista. 

Materiaali on kehitetty EHYT ry:n ja YAD ry:n Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -hankkeessa kehitettyjen kannabisinterventiomateriaalien pohjalta. 

LATAA MATERIAALI: Muutossuunnitelma – EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n materiaalit tarjoavat tukea ja apua ehkäisevän päihdetyön suunnitelmalliseen toteuttamiseen sekä erilaisiin keskustelu- ja puheeksiottotilanteisiin. Kaikki Osaamiskeskustoiminnan tuottamat materiaalit löytyvät osoitteesta https://ehyt.fi/osaamiskeskustoiminta.   

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry