Tulosta sivu

Verkkosivu-uudistuksia TPY:ssä: www.tpy.fi uudistunut ja työpajojen ALU-verkostoille omat verkkosivut

2.2.2018

TPY on avannut verkkosivut työpajojen alueellisille ALU-verkostoille. Sivulta löytyvät omat sivut jokaiselle ALU-verkostolle ajankohtaista-palstoineen. Esimerkiksi ALU-verkostojen tulevat tapahtumat ja kokoukset päivittyvät sivuille ALU-koordinaattoreiden toimesta. Lisäksi sivusto palvelee työpajoja hankkeiden ja hyvien käytäntöjen jakamisessa.  

Työpajojen alueellinen verkostotoiminta kattaa koko Suomen. ALU-verkostoja on kaikkiaan 13 ja niitä koordinoi 12 ALU-koordinaattoria. Vanhimmat ALU-verkostot ovat toimineet 2000-luvun alkupuolelta saakka ja uusimmat käynnistäneet toimintansa vuonna 2015. TPY kehittää verkostotoimintaa valtakunnallisesti mahdollistaen verkostojen välisen vertaiskehittämisen ja tiedon vaihdon. Verkostot ovat tärkeä maakunnallinen foorumi työpajatoimintaan liittyvälle keskustelulle, kehittämiselle ja vaikuttamistyölle.

Alueelliset verkostot löytyvät osoitteesta www.tpy.fi/alu. Myös TPY:n omia verkkosivuja on uudistettu. Sivut löytyvät tuttuun tapaan osoitteesta www.tpy.fi.

Haluatko oman työpajanne hankkeet ja hyvät käytännöt näkyviin ALU-sivustolle? Ohjeet siihen löydät täältä.

Lisätietoja:

Työpajojen alueellinen toiminta ja www.tpy.fi/alu-sivusto: jäsenpalvelupäällikkö Anne Välimaa, 010 279 2738, anne.valimaa@tpy.fi

Työpajojen alueellisten ALU-verkostojen koordinaattoreiden yhteystiedot löytyvät kunkin verkoston omalta sivulta osoitteesta www.tpy.fi/alu

www.tpy.fi-sivusto: viestintäpäällikkö Anna Kapanen, 010 279 2727, anna.kapanen@tpy.fi