Tulosta sivu

Työpajatoiminnan opinnollistaminen -hanke etenee - 9.5. asti mahdollista päästä mukaan

25.4.2018

Alkuvuodesta TPY:ssä opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella käynnistynyt Työpajatoiminnan opinnollistaminen -hanke etenee. Hankkeen alkukartoitukseen työpajojen osaamisen tunnistamisen nykytilasta ja kehittämistarpeista vastasi 118 työpajaa. Hanketiimi on käynyt läpi jokaisen vastauksen ja siltä pohjalta seulonut osallistujia hankkeen järjestämiin vasta-alkajien verkostoihin. Vasta-alkajien verkostojen tavoitteena on tukea osaamisen tunnistamisessa alkuvaiheessa olevia työpajoja tässä työssä. Tässä vaiheessa 58 pajaa kuuluu tähän joukkoon. Mikäli alkukartoitus tai tieto mahdollisuudesta päästä mukaan hankkeeseen ei ole tavoittanut työpajaanne ja olisitte kiinnostuneita osallistumaan, on se vielä mahdollista! 9.5. mennessä ilmoittautuneet sopiviksi todetut työpajat voivat vielä päästä mukaan hankkeeseen.

Hankkeen seuraava vaihe on vasta-alkajien verkostojen ensitapaamisten järjestäminen. Tapaamisten tarkoituksena on tehdä suunnitelma aikatauluineen verkoston puitteissa tapahtuvasta toiminnasta. Niiden yhteydessä keskustellaan myös verkostojen organisoitumisesta: tarpeesta jakautua pienempiin ryhmiin sekä potentiaalisista yhteistyötahoista koulutuksen järjestäjien keskuudessa. Osallistuminen vasta-alkajien verkoston ensitapaamiseen on kehittämistoiminnan kannalta tärkeää. Tapaamisten ajankohdista tiedotetaan niin pian kuin mahdollista. Suurin osa niistä tulee sijoittumaan syksylle. Muutama osallistuja/organisaatio on sopiva vahvuus ja lisäksi toivomuksena on, että ainakin yhdellä heistä on valtuudet tehdä päätöksiä työpajan toiminnan suhteen. Otamme vastaan ehdotuksia tapaamispaikoista!  

Vastaamme mielellämme kaikkiin hankkeen toteutusta koskeviin kysymyksiin! Liity myös facebookissa Työpajatoiminnan opinnollistaminen -ryhmään ja osallistu keskusteluun! 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Sinikka Maskonen 010 279 2734, sinikka.maskonen(at)tpy.fi

Asiantuntija (työpajatoiminta) Veijo Wienkoop 010 279 2736, veijo.wienkoop(at)tpy.fi

Asiantuntija (ammatillinen koulutus) Peter Pahlman 010 279 2735, peter.pahlman(at)tpy.fi

Lue lisää hankkeesta