Tulosta sivu

Tule mukaan työpajojen ja etsivän nuorisotyön viestintäverkostoon!

13.8.2019

Kiinnostaako viestintä ja näkyvyys? Tule mukaan työpajojen ja etsivän nuorisotyön viestintäverkostoon!

Onko työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön näkyväksi tekeminen sinulle tärkeää? Haluaisitko olla osana kehittämässä palvelujen näkyvyyttä Suomessa? 

Perustamme etsivän nuorisotyön ja työpajojen viestintäverkoston syksyllä 2019, ja haemme siihen jäseniä. Verkoston tarkoituksena on tehdä etsivää nuorisotyötä ja työpajoja näkyväksi somessa ja perinteisessä mediassa. Verkoston kokoavat Etsivän nuorisotyön osaamiskeskus ja Valtakunnallinen työpajayhdistys. Jäsenten tehtävänä on viestiä etsivästä nuorisotyöstä / työpajoista omissa kanavissaan ja verkostoissaan aktiivisesti.

Verkoston jäsenenä pääsee mukaan kehittämään etsivän nuorisotyön ja työpajojen valtakunnallista viestintää, olemaan mukana kampanjoissa ja oppimaan sitä kautta uusia tapoja kertoa omasta työstään. Verkosto tapaa 4-6 kertaa vuodessa pääsääntöisesti Skypessä ja mahdollisesti tapahtumien (Etsivän nuorisotyön päivät / Työpajapäivät) yhteydessä.

Pyrimme löytämään verkostoon jäseniä mahdollisimman laajasti ympäri Suomea siten, että edustettuna olisi eri kokoisia paikkakuntia.

Ilmianna itsesi tai joku muu hyvä tyyppi, joka on innokas viestimään etsivästä nuorisotyöstä / työpajoista 23.8. mennessä. Otamme yhteyttä ilmiantamaasi henkilöön.

Ensimmäinen viestintäverkoston tapaaminen järjestetään 3.9. klo 14-16 verkossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa:

Anna Kapanen, viestintäpäällikkö, 010 279 2727
Hanna Suomi, viestintäasiantuntija, 010 279 2731