Tulosta sivu

TPY hakee vuoden 2018 Ihanko Pihalla? -tapahtumaan yhteistyökumppania

23.5.2017

TPY hakee jäsenorganisaatioidensa keskuudesta paikallista yhteistyökumppania vuoden 2018 Ihanko Pihalla? – työpajanuorten taide- ja kulttuuritapahtuman järjestelyihin ja toteutukseen. Tapahtuma toteutetaan toukokuussa 2018 yksipäiväisenä.

Paikallinen yhteistyökumppani vastaa tapahtuman ohjelman rakentamisesta, käytännön järjestelyistä ja koordinoinnista yhdessä TPY:n tapahtumatuottajan ja muiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Ohjelmasisältöjä ovat tuottaneet kulttuuria ja taidetta työskentelymuotoina hyödyntävät työpajat ympäri Suomea. Ihanko Pihalla? -tapahtumassa ovat aiemmin esittäytyneet erilaiset taidemuodot laidasta laitaan, ohjelmassa on ollut mm. teatteria, tanssia ja musiikkia sekä elokuvia, animaatioita, valokuvia ja katutaidetta. Parhaimmillaan tapahtuma on koonnut yli 600 osallistujaa. TPY tukee tapahtumaa taloudellisesti. 

Ihanko Pihalla? – työpajanuorten taide- ja kulttuuritapahtuman tarkoituksena on tarjota työpajanuorille areena oman osaamisen esilletuontiin ja uusien ideoiden saamiseen sekä tutustuttaa työpajatoimijoita taiteen ja kulttuurin kautta tapahtuvan valmennuksen mahdollisuuksiin. Tapahtuman yleisöksi toukokuussa ovat tervetulleita kaikki työpajanuoret valmentajineen!

Hakemukset ja lisätiedot 16.6.2017 mennessä: tapahtumatuottaja Niina Ilola, p. 010 279 2737, niina.ilola(at)tpy.fi.