Tulosta sivu

Mitä te oikein teette? -kiertue rantautuu verkkoon

9.4.2019

Pyydetty Mitä te oikein teette? -verkkokoulutus pilotoidaan toukokuussa! Mitä te oikein teette? -kiertue on kiertänyt jo Suomen ympäri, ja menossa on jo toinen rundi. Haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua myös verkossa, erityisesti niille, joille etäisyydet ovat haasteita.

Kiertue pysähtyy vielä Helsinkiin 23.-24.4., Lahteen 5.-6.6., Tampereelle 3.-4.9. ja Kuopioon 22.-23.10. Mikäli nämä eivät sovi kalenteriisi, kannattaa liittyä seuraamme tähän verkkokoulutukseen.

Mitä te oikein teette? -koulutus on tavoittanut jo 416 henkilöä, joista esimiehiä on ollut 86. Koulutus on saanut osallistujilta hyvää palautetta.

”Kiitokset hyvästä ja selkeästä asiasisällöstä, jota oli selkeästi kunnolla suunniteltu.”

”Olen ollut monessa koulutuksessa/seminaarissa ja tämä oli parhaimmasta päästä oman työn kannalta.”

”Avoimesta vuoropuhelusta pidin paljon. Oli hyödyllistä keskustella alueen työntekijöiden kanssa arvoista ja työn haasteista.”

”Nuorisotyön näkökulma hyvä! Ei paljon uutta kokeneelle, mutta hyviä tehtäviä jatkotyöstöön omaan työyhteisöön yhteisen ymmärryksen lisäämiseksi. Kiva tunnelma, keskustelu oli ratkaisukeskeistä.”

”Mukavaa että etsivät ja esimiehet ovat samassa tilaisuudessa. ”

Mitä te oikein teette? -verkkokoulutus 14.-15.5.2019

Mitä te oikein teette? -koulutuksessa keskustelemme työstämme, kasvatamme ammattikuntamme yhteistä tarinaa ja kehittämme suomalaista etsivää nuorisotyötä.

Ensimmäisenä päivänä keskitytään yhdessä esimiesten ja etsivien kanssa työn rakenteisiin ja raameihin, työmuodon rooliin sekä yhdessä tekemiseen. Toinen päivä pyhitetään etsivien kesken työn arvojen ja tavoitteiden pohdinnalle sekä ohjausprosessille.

Ennen verkkokoulutuspäiviä osallistujat orientoituvat päivien puheenaiheisiin kolmen ennakkovideon avulla sekä tekemällä pienen ennakkotehtävän! Kaikki koulutusmateriaalit on tarkoitettu jatkokäyttöön omissa tiimeissä tai alueellisissa tapaamisissa; kannattaa napata kiinni erityisesti ”lankkuananas” -diojen kysymyksistä.

Tervetuloa mukaan tekemään etsivästä nuorisotyöstä valtakunnallisesti vaikuttavampaa ja laadukkaampaa työmuotoa!
Ilmoittaudu mukaan verkkokoulutukseen 3.5. mennessä.

Muut MTOT? -koulutukset löytyvät täältä.