Tulosta sivu

Mitä mieltä Ronja Salmi on etsivästä nuorisotyöstä?

1.11.2019

Mitä tapahtuu, kun arvostettu yrittäjä, kirjailija ja juontaja Ronja Salmi laittaa lusikkansa etsivän nuorisotyön soppaan? Helmikuussa 2020 kysymme häneltä, mitä mietit etsivästä nuorisotyöstä Ronja Salmi?

(Kuva: Ronja Salmi)

Valtakunnallisten etsivän nuorisotyön päivien #helmient 12.-13.2.2020 ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julki!

Tapahtumassa pureudutaan nuorten yksinäisyyteen ja etsivän nuorisotyön ajankohtaiseen tilanteeseen. Tapahtuman pääpuhujana toimiva Ronja Salmi osallistuu keskusteluihin omalla panoksellaan, tutkaillen työmuotoa omasta vinkkelistään. Ronja on paitsi karismaattinen esiintyjä, mutta myös yrittäjä, kirjailija ja tomittaja. Ennen kaikkea Ronja on nuorten maailman ja sometrendien asiantuntija, joten on mielenkiintoista kysyä miten etsivä nuorisotyö hänelle näyttäytyy. 

Mitä mieltä Ronja sitten oikein on, se selviää paikan päällä!

Ohjelmaan on koottu suuri joukko alojensa asiantuntijoita aina luovista yrittäjistä kokemusasiantuntijoihin ja tutkijoihin. Rinnakkaisseminaareissa osallistujat pääsevät sukeltamaan työmuodon erilaisiin variaatioihin, työhyvinvointikysymyksiin, tutkimukseen ja johtamisen saloihin. Nuorten yksinäisyyttä käsitellään ohjelmassa monin eri tavoin, lisäksi ajankohtaiset digitalisaatioon ja someen liittyvät kysymykset nousevat vahvasti esille. Olethan jo ilmoittautunut mukaan?

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman lähestyessä voit fiilistellä tunnelmia #helmient Facebook ryhmässä.