Tulosta sivu

Ilmoittaudu mukaan Valtakunnallisille Työpajapäiville Hyvinkäälle!

14.12.2018

Työpajakentän oma ammattilaistapahtuma Valtakunnalliset Työpajapäivät järjestetään 10.-11.4.2019 Villatehtaalla Hyvinkäällä, yhteistyössä Hyria säätiön kanssa. Tapahtuman teemoina ovat osallisuus ja yhdenvertaisuus, joita ohjelmassa tarkastellaan useista eri näkökulmista. Päivien aikana kuullaan mm. toimittaja ja tuottaja Arman Alizadin sekä aivotutkija Katri Saarikiven puheenvuorot. Alizad keskittyy puheenvuorossaan siihen, miten omia unelmiaan kannattaa seurata, epäonnistumisen pelosta huolimatta. Saarikivi avaa ihmisten välisen vuorovaikutuksen mekanismeja ja niiden vaikutusta työelämään.

Tapahtuman rinnakkaisseminaarit tarjoavat laajan kattauksen ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia teemoja. Seminaariohjelmassa perehdytään esimerkiksi työpajojen imagoon ja brändäykseen, teknologiakasvatukseen ja työpajatoiminnan vaikuttavuuden esiin nostamiseen. Lisäksi kuullaan työpajojen päihdeohjelmista, rajat ylittävästä yhteistyöstä ja yhdenvertaisuuden edistämisestä, lähestyvien eduskuntavaalien paneelikeskustelua unohtamatta! Ohjelmaa löytyy niin työ- ja yksilövalmentajille kuin työpajojen johtajille ja kehittäjille sekä muille teemoista kiinnostuneille.

Työpajapäivillä on luonnollisesti oiva tilaisuus verkostoitua ympäri Suomea saapuvien kollegoiden kanssa tapahtuman oheisohjelmissa ja iltatilaisuudessa. Iltatilaisuus järjestetään keskiviikkona 10.4. Villatehtaan Wanhalla Areenalla. Luvassa on huikea kattaus musiikkia, ruokaa ja hauskaa yhdessä oloa!

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Työpajapäivien osallistumismaksu on TPY:n jäsenorganisaatioiden työntekijöille 180 € ja muille 205 €. Hinta sisältää seminaariohjelman sekä kahvi- ja lounastarjoilut päivien aikana. Iltatilatilaisuuden liput ovat 35 €, sisältäen iltatilaisuuden ohjelman ja buffet-illallisen.

Nähdään Hyvinkäällä!