Tulosta sivu

Herttaliisa Tuure Valtakunnallisen työpajayhdistyksen toiminnanjohtajaksi

18.3.2019

Oikealla Valtakunnallisen työpajayhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi valittu Herttaliisa Tuure, vasemmalla hallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen.
 

Valtakunnallisen työpajayhdistyksen hallitus valitsi 12.3.2019 kokouksessaan yhteiskuntatieteiden maisteri Herttaliisa Tuuren Valtakunnallisen työpajayhdistyksen toiminnanjohtajaksi. Tuure on työskennellyt yli kymmenen vuotta johto- ja esimiestehtävissä lapsi- ja nuorisotyön ja nuorisopolitiikan sektorilla. Hän on toiminut vuodesta 2015 Valtion nuorisoneuvoston pääsihteerinä, jota ennen hän toimi Kansallisen Lastenliiton toiminnanjohtajana. Hän on lisäksi toiminut mm. eduskunta-avustajana ja poliittisena sihteerinä.

”Olemme iloisia saadessamme nuorisoalalta vankan kokemuksen omaavan toiminnanjohtajan. Herttaliisa Tuurella on valmiit kontaktit työpajojen ja etsivän nuorisotyön kannalta keskeisiin toimijoihin, mikä on TPY:n kannalta myönteistä,” kertoo Valtakunnallisen työpajayhdistyksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen.

”Valtakunnallinen työpajayhdistys on valtakunnallisesti tunnettu ja arvostettu toimija nuorisotyön ja –politiikan sekä työllisyydenhoidon toimialalla. Olen innoissani tulossa osaksi tätä yhteisöä. Nuorten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Etsivällä nuorisotyöllä ja työpajatoiminnalla tavoitetaan niitä, jotka muuten ovat vaarassa jäädä palveluiden ulkopuolelle,” sanoo Tuure.

Herttaliisa Tuure aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä 8.4.2019.

 

Lisätietoja:

Anneli Kiljunen, puheenjohtaja, Valtakunnallinen työpajayhdistys ry 050 511 3123
Herttaliisa Tuure, toiminnanjohtaja (8.4.2019 alkaen), Valtakunnallinen työpajayhdistys ry 010 279 2724