Tulosta sivu

Etsivän nuorisotyön valtakunnalliset päivät on varattu täyteen!

16.11.2018

Valtakunnalliset etsivän nuorisotyön päivät 2019 #helmient on täyttynyt ja suosio on yllättänyt osaamiskeskuksen positiivisesti! Muistathan ilmoittautua varasijoille, sillä peruutuspaikat jaetaan jonossa oleville. Suuren suosion myötä selvitämme mahdollisuutta päälavan streamaukselle, jotta myös etänä pääsisi mukaan tapahtumaan.

Etsivän nuorisotyön osaamiskeskuksen tehtävänä on tuottaa valtakunnallinen tapahtuma vuosittain, kohderyhmänä etsivät nuorisotyöntekijät, heidän esimiehet sekä sidosryhmät. Valtakunnalliset etsivän nuorisotyön päivät 2019 #helmient järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, pyrimme luomaan siitä kuitenkin perinteen ja kasvattamaan tapahtumaa jatkossa. #helmient tavoitteena on yhteisen keskustelun synnyttäminen, etsivän nuorisotyön näkyväksi tekeminen sekä työmuodon vaikutusten esiin nostaminen. Tapahtumilla halutaan lisäksi vahvistaa ja tiivistää etsivän nuorisotyön yhteisöä sekä tukea ammatti-identiteetin vahvistumista. On helmee olla etsivä! Haluamme kehittää koulutuksia ja tapahtumia entistä paremmin vastaamaan etsivän nuorisotyön tarpeisiin, joten palautetta ja ideoita tulevia tapahtumia varten voi jättää jo nyt! (emmi.paananen@tpy.fi)

Keväällä 2020 on luvassa seuraavat Valtakunnalliset etsivän nuorisotyön päivät ja niiden suunnittelu aloitetaan täydellä tohinalla Tampereen päivien jälkeen. Olethan huomannut myös muut nuorisoalan tapahtumat kuten Nuori2019 27.-28.3.2019 ja Valtakunnalliset Työpajapäivät 10.-11.4.2019!

Seuraa keskustelua ja tapahtuman kuulumisia Facebookissa tai etsivänuorisotyö.fi sivuilla!