Tulosta sivu

#INTO

#INTO on etsiville nuorisotyöntekijöille, työpajatoimijoille, esihenkilöille ja heidän yhteistyökumppaneille suunnattu vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma. Kutsumme teidät kaikki mukaan kuulemaan upeita ja inspiroivia puheenvuoroja, verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa, oppimaan ajankohtaisimmista menetelmistä suoraan kentältä ja ennen kaikkea innostumaan yhdessä!

Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenalla 6.-7.4. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Early Bird -lippuja myynnissä hintaan 150€ 10.12.2021 saakka. Osta omasi ennen kuin hinta nousee! Normaalilipun hinta on 185€, mutta Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n jäsenet voivat ostaa lipun jäsenhintaan 165€. Hintoihin sisältyy kahden päivän osallistuminen ja kahvitarjoilut. Jos et pääse paikan päälle, tapahtuma striimataan ja voit ostaa etälipun hintaan 100€ (sisältää päälavan ohjelman). 

Iltajuhlia varten olemme varanneet käyttöömme Viihdemaailma Ilonan aivan Seinäjoen keskustasta. Ilona tarjoaa erinomaiset puitteet yhdessä oleskeluun, verkostoistumiseen ja halutessasi myös tanssimiseen. Musiikista vastaa talon vakkari DJ ja tarjolla on pientä purtavaa. Iltajuhlien hinta on 25€

Kuinka hienoa onkaan jälleen tehdä yhdessä hieno tapahtuma paikan päällä! Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja odotamme innolla näkemistänne!

Ilmoittaudu mukaan Lyytistä: https://www.lyyti.in/INTO22