Koulutukset ja tapahtumat

Tulosta sivu

Koulutukset ja tapahtumat

Into – etsivä nuoristyö ja työpajatoiminta ry järjestää etsiville nuorisotyöntekijöille ja työpajatoimijoille suunnattuja kokoulutuksia ja -tapahtumia. Tarkoituksenamme on vahvistaa ja tukea ammattilista osaamista ja kehittymistä sekä mahdollistaa työntekijöiden keskenäinen verkostoituminen.

Työpajatoiminnan peruskoulutuksia ja teemakoulutuksia ajankohtaisista ilmiöistä 

Inton peruskoulutuksiin kuuluvat Työ- ja yksilövalmennuksen perusteet, Arviointi valmennuksessa, Työpajapedagogiikka ja Voimavarat valmennuksessa -koulutuskokonaisuudet. Koulutukset järjestetään pääasiallisesti alueellisina koulutuksina yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa ja ne ovat maksuttomia. Koulutuksiin mahtuu enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Verkkokoulutuksia työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista

Into tarjoaa verkkokoulutusta työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista. Yhdistyksen järjestämien verkkokoulutusten aikataulut päivittyvät koulutus- ja tapahtumakalenteriin. Moni verkkokoulutuksista on katsottavissa jälkikäteen tallenteena yhdistyksen verkkosivuilta

Työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön ammattilaiset yhteen kokoavia tapahtumia

#INTO21 on etsiville nuorisotyöntekijöille, työpajatoimijoille ja heidän yhteistyökumppaneille suunnattu vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma. Ihanko Pihalla? -työpajanuorten taide- ja kulttuuritapahtuma. Lisäksi yhdistyksen tapahtumiin lukeutuu osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen teemoja käsittelevä Synergiaseminaari.

Tulevien koulutusten aikataulut löydät täältä. Koulutusmateriaaleihin pääset tästä.

 

Tapahtumien ja koulutusten tietosuojaselosteen löydät täältä.