Koulutukset ja tapahtumat

Tulosta sivu

Koulutukset ja tapahtumat

Into – etsivä nuoristyö ja työpajatoiminta ry järjestää koulutusta ja tapahtumia, joiden tarkoituksena on vahvistaa työpajoilla ja etsivässä nuorisotyössä toimivien ammattilaisten valmennusosaamista, tukea ammatillista kehittymistä ja mahdollistaa verkottumista muiden ammattilaisten kanssa.

Työpajatoiminnan peruskoulutuksia ja teemakoulutuksia ajankohtaisista ilmiöistä 

Inton peruskoulutuksiin kuuluvat Työ- ja yksilövalmennuksen perusteet, Arviointi valmennuksessa, Työpajapedagogiikka ja Voimavarat valmennuksessa -koulutuskokonaisuudet. Koulutukset järjestetään pääasiallisesti alueellisina koulutuksina yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa ja ne ovat maksuttomia. Koulutuksiin mahtuu enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Verkkokoulutuksia työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista

Into tarjoaa verkkokoulutusta työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista. Yhdistyksen järjestämien verkkokoulutusten aikataulut päivittyvät koulutus- ja tapahtumakalenteriin. Moni verkkokoulutuksista on katsottavissa jälkikäteen tallenteena yhdistyksen verkkosivuilta

Työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön ammattilaiset yhteen kokoavia tapahtumia

Inton perinteisiä tapahtumia ovat työpaja-ammattilaiset yhteen kokoava Valtakunnalliset Työpajapäivät ja Ihanko Pihalla? -työpajanuorten taide- ja kulttuuritapahtuma. Lisäksi yhdistyksen tapahtumiin lukeutuu osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen teemoja käsittelevä Synergiaseminaari.

Tulevien koulutusten aikataulut löydät täältä. Koulutusmateriaaleihin pääset tästä.

 

Tapahtumien ja koulutusten tietosuojaselosteen löydät täältä.