Aikalisä-materiaalit etsiville

Aikalisätoiminnalla on oma valtakunnallisesti yhtenäinen ilmeensä kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti). Opetus- ja kulttuuriministeriö ja kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus ohjeistavat etsivän nuorisotyön organisaatioita käyttämään kutsunnoissa ja muissa asevelvollisille tarkoitetuissa tilaisuuksissa ensisijaisesti tältä sivulta ladattavissa olevia materiaaleja. Etsivät voivat käyttää näitä materiaaleja vapaasti myös omilla verkkosivuillaan ja somessa. Erilaisista väriversioista voi valita omalle organisaatiolle parhaiten sopivat.

Suomenkieliset materiaalit

Juliste (vihreä/sininen/punainen, PDF & JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A3- tai A4-koossa

Esite (vihreä/sininen/punainen, PDF & JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A4-koossa 2-puolisena (taitettava)

Ruotsinkieliset materiaalit

Juliste (vihreä+sininen+punainen PDF & väriversiot erikseen JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A3- tai A4-koossa

Esite (vihreä+sininen+punainen PDF & väriversiot erikseen JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A4-koossa 2-puolisena (taitettava)

Englanninkieliset materiaalit

Juliste (vihreä + sininen + punainen PDF & väriversiot erikseen JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A3- tai A4-koossa

Esite (vihreä+sininen+punainen PDF & väriversiot erikseen JPG-muodossa), suositellaan tulostettavaksi A4-koossa 2-puolisena (taitettava)

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry