Treffit

Etsivän nuorisotyön treffit  

@Pääsali

Tule mukaan hyvän mielen kokoontumiseen, jossa etsivät pääsevät hetkeksi hengittämään tapahtumapäivien hulinassa yhteistä ilmanalaa. Tällä kerralla etsivien treffeillä jokainen osallistuja saa kirjeen! Ethän jätä selvittämättä, kuka sinulle kirjeen on kirjoittanut ja mitä hän sinulle haluaa kertoa?! Treffeillä vahvistamme etsivien yhteishenkeä ja välisiämme lankoja kilvoittelemalla perinteisen pubivisan merkeissä, jossa paras palkitaan. Ja jotta tunnelma saadaan kattoon ennen iltajuhlia, on luvassa myös yllätysesiintyjä. Tätä ei kannata ohittaa! 

Työpajan valmentajien treffit 

@Kamarimusiikkisali

Tule mukaan Työpajatoiminnan käsikirjan launch-treffeille! Mikä saa sydämesi sykkimään työpajojen maailmassa? Tule jakamaan ajatuksia, kokemuksia ja intoa speed datingin merkeissä! Rakenna uusia yhteyksiä ja vahvista verkostoasi. Treffeillä pureudumme käsikirjan isoimpiin teemoihin ja linjoihin. Kuule, miten valmennus, toiminnallisuus ja yhteisöllisyys näkyvät meidän työpajoillamme, ja inspiroidu uusista ideoista kollegoiden kanssa ympäri Suomen.  

Esihenkilöiden treffit  

@Kokoustila

Tuskastuttaako toimintaympäristön muutos? Kaipaatko ideoiden parastamista? Vaikuttamistyö, sitäkin pitäisi ehtiä tehdä… Tule mukaan esihenkilöiden treffeille kuulemaan, miltä toimintaympäristön muutos näyttää valtakunnallisesti ja miten muissa kunnissa sujuu. Entä pääsetkö sinä oikeisiin pöytiin? Miten voimme vahvistaa yhteistä viestiä?   

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry