Treffit

ENT-treffit 

@Puusepän sali

Tiedossa ennennäkemättömät treffit– nyt nimittäin kaikki etsivät alueesta riippumatta ensimmäistä kertaa yhdessä! Treffeillä puhumme rohkeasti siitä, missä etsivä nuorisotyö tällä hetkellä on menossa. Missä asioissa kuljemme eteenpäin, mitä tehdään siksi kun niin on aina tehty, ja mitä voimme tehdä sitten kun tähtimerkit asettuvat oikeaan asentoon? Luvassa myös huimaavan vaativa pistokoe Etsivän nuorisotyön käsikirjasta! Kirja kannattaa osata viimeistään nyt ulkoa, sillä luokan hikarit palkitaan. Onni on päästä istumaan eri organisaatioista tulevien etsivien viereen. 

Työpajan valmentajien treffit 

@Puusepän verstas

Hyvinvointialueet tulivat. Muuttuiko kaikki vai ei mikään? Riittääkö jengiä vai onko teillä tyhjää? Mitä osaamista tarvitsette valmentautujien kanssa? Haastaako valmentautujien kunto toimintaa? Ja muutosten keskellä, miten sinä ja työyhteisösi voitte? Riittääkö paukkuja työhyvinvointiin? Niin monta kysymystä, joihin olisi hyvä etsiä ja löytää yhdessä vastauksia. 

Tule keskustelemaan kollegoiden kanssa ympäri Suomen, jakamaan oman työpajasi tilanne, sekä saamaan vahvistusta timanttiselle valmennukselle, jota te kaikki teette. Treffit on tarkoitettu yhteiseksi kohtaamiseksi työ- ja yksilövalmentajille. 

Esihenkilöiden ja kehittäjien treffit 

@Kuusi

Tuskastuttaako toimintaympäristön muutos? Kaipaatko ideoiden parastamista? Vaikuttamistyö, sitäkin pitäisi ehtiä tehdä… Tule mukaan esihenkilöiden ja kehittäjien treffeille kuulemaan, miltä toimintaympäristön muutos näyttää valtakunnallisesti ja miten muissa kunnissa sujuu. Entä mikä vaikuttamistyössä on päivän polttavin sanoma – ja miten voimme vahvistaa yhteistä viestiä?  

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry