Näytteilleasettajat

Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus 

Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus kehittää valtakunnallisesti etsivää nuorisotyötä ja työpajatoimintaa. Osaamiskeskuksen toiminnassa korostuu monialainen yhteistyö nuorten osallisuuden edistämisessä, päihdehaittojen ehkäiseminen ja mielenterveyden tukeminen. 

Opetushallitus, Erasmus+ nuorisoala ja Euroopan solidaarisuusjoukot – kansainvälistä toimintaa ja rahoitusta nuorisotyöhön 

Tule juttusille, niin kuulet millaista rahoitusta EU:n nuoriso-ohjelmilla on tarjota teidän toiminnallenne. Esimerkiksi nuorisovaihto on käytännön työväline nuorten kanssa tehtävään työhön, ja nuorisotyöntekijöiden liikkuvuushankkeella kehitätte henkilöstön osaamista. Vapaaehtoistoiminnalla taas voitte tuoda kansainvälisen lisämausteen arkityöhönne. Huomaa myös #INTO23-päiviä edeltävät infotilaisuudet (OPH & Into), joissa jutellaan etsivien, työpajojen ja nuorten mahdollisuuksista kansainväliseen toimintaan:

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna 

Kanuuna on kunnallisen nuorisotyön asialla ja palvelee nuorisotyöntekijöitä läpi koko maan. Osaamiskeskuksena Kanuunan tavoitteena on vahvistaa kentän osaamista ja yhteistyötä, lisätä työn tunnettavuutta ja tiedontuotantoa sekä kehittää ja mallintaa kunnallisen nuorisotyön laadun arviointia. 

Ennakoiva talousneuvonta, ulosotto ja talous- ja velkaneuvonta 

Ulosottolaitoksen ja Oikeusavun yhteinen tavoite on ylivelkaantumisen torjunnassa, ennakoivalla otteella, vuoropuhelua, tietoa, tiedottamista, ohjaamista ja asioimisen kynnyksen madaltamista 

Taloustaitohanke 

Diakonissalaitoksen ja pankkien yhteinen Taloustaitohanke järjestää maksuttomia taloustaitovalmennuksia nuorille sekä tuottaa materiaalia taloustaitokasvatukseen. 

Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak – www.humak.fi 

Tule tutustumaan Humakin koulutustarjontaan ja monipuoliseen hanketoimintaan! 
Valtakunnallisena ammattikorkeakouluna voimme toimia sekä alueellisena että valtakunnallisena kehittäjäkumppanina. Meidät tunnetaan yhteisöjen kehittämisen, kulttuurituotannon ja kielellisen saavutettavuuden vahvana kansainvälinenä erikoisosaajana. 
Olemme vahvuusalojemme johtava toimija Suomessa ja Euroopassa. Toimintamme keskiössä ovat koulutus, tutkimus- ja kehittämishankkeet sekä julkaisu- ja liiketoiminta. Toteutamme vuosittain kymmeniä erillisrahoitteisia hankkeita, joissa asiantuntijamme kehittävät ja kokeilevat uusia palveluja, toimintamalleja ja tuotteita, luovat uutta liiketoimintaa sekä tekevät soveltavaa tutkimusta yhteiskunnan eri tarpeisiin. Humakissa opiskelee 2000 tutkinto-opiskelijaa ja tätä suurempi määrä jatkuvan oppimisen asiakkaita. 

Marttaliitto 

Martat tarjoavat tukea ja neuvontaa arjen taitojen vahvistamiseksi. Marttojen toiminnassa löydämme ja opimme yhdessä tekemällä ne arjen tiedot ja taidot, jotka tekevät elämästä rikkaampaa. Hyvä arki kuuluu kaikille. 

Lasten ja nuorten keskus ry 

Lasten ja nuorten keskus toimii lasten, nuorten ja heidän kanssaan työskentelevien parissa järjestämällä toimintaa sekä tuottamalla materiaaleja.  

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry