Puhujat

Rudi Rok

Rudi Rok on äänitaitelija ja showmies. Hänet tunnetaan viraalin suosion saavuttaneista Youtube-videoista ja yhteistyöprojekteista esimerkiksi Fiat-, Disney-, Apple-, Amazon-, Rovio- ja Paramount Pictures -yhtiöiden kanssa.

Työssään Rudi rikkoo jatkuvasti ihmisäänen rajoja ja etsii keinoja luoda poikkeuksellisia äänimaisemia, äänibrändejä ja ääni-identiteettejä, joissa yhdistyvät kaupalliset tarpeet äänelle, ihmisyys ja viihde.

Armi Toivanen

Armi Toivanen on palkittu näyttelijä, joka tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja elokuvissa.Toivanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Putous -viihdesarjasta sekä menestyselokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto.

New Yorkissa näyttelijäntyön tekniikkaa opiskellut rakastettu näyttelijä Armi Toivanen järjestää Suomessa suosittuja workshopeja ja konsultaatioita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Hassan Maikal

Hassan Maikal on rap- ja r’n’b-artisti. Artistiuransa lisäksi hän on toiminut tubettajana ja vaikuttajana. Hän on vetänyt lukuisia työpajoja nuorille tehnyt kouluvierailuja, joilla on kertonut tarinaansa.

Kovan maineen Kontulasta kotoisin olevalle Hassanille betonilähiö on turvapaikka, jossa aito yhteisöllisyys kukkii betonin kovan pinnan läpi. Se mikä vaikuttaa jollekin muulle vaaralliselta, tuntuu toiselle turvalliselta.

”Betonilähiöt mielletään monesti ongelmien riivaamiksi epätoivon linnakkeiksi. Ja totta on, että myös Kontulassa on omat haasteensa. Kuitenkaan ilman sitä yhteisöllisyyden tiukkaa halausta ja ihmisten jaettua kamppailua, en olisi se ihminen joka olen nyt. Kyse ei ole siitä missä asut tai kuka olet, vaan miten voit vaikuttaa omiin yhteisöihisi positiivisella tavalla joka ikinen päivä”.

Hanna Siefen

Hanna Siefen on psykologi ja oppimisen asiantuntija. Hän on erikoistunut oppimisen psykologiaan ja on valmentanut satoja ihmisiä kehittämään asiantuntemustaan, itsetuntemustaan ja uteliaisuuden taitoaan.

Elokuussa 2021 ilmestyi Hannan tietokirja Uteliaisuuden taito – Kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää. Hanna tuottaa myös Oppimisen psykologia -podcastia.

Riikka Korkiamäki

Riikka Korkiamäki on sosiaalityön apulaisprofessori Tampereen yliopistossa, eli tutkii ja opettaa työkseen. Riikka on kiinnostunut laajasti nuoriin, nuorisoon, yhteisöihin ja yhteisöllisyyteen liittyvistä teemoista. Hän on tutkinut erityisesti nuorten ystävyyksiä ja ikätoverisuhteita sekä sosiaalista tukea ja sitä, miten nuoret tulevat nähdyiksi ja kuulluiksi omana itsenään vuorovaikutuksessa aikuisten kanssa.

Tällä hetkellä käynnissä on kolme aktiivista tutkimushanketta: haavoittuvassa tilanteessa elävien nuorten kaverisuhteita tarkasteleva Ystävyys potentiaalina?, nuorten joukkokokoontumisia tutkiva Miitti-hanke, lastensuojelun jälkihuoltoon pureutuva Hyvää jälkeä sekä opiskelijoiden arkea tarkasteleva Korona sukupolvikokemuksena.

Howard Williamson ja Tomi Kiilakoski, Mitä kuuluu eurooppalainen nuorisotyö?

Howard Williamson ja Tomi Kiilakoski tarjoilevat kohtaamisessaan voileivän, jonka ylä- ja alaosat koostuvat nuorisotyön kansallisesta ja maapallonlaajuisesta tasosta. Voileivälle maun antaa keskellä oleva Eurooppa. Tarjoilu perustuu professori Williamsonin pitkään uraan monikärkiohjuksena nuorisotyön, nuorisopolitiikan ja nuorisotutkimuksen parissa kotimaassaan Iso-Britanniassa ja hänen uraauurtavasta työstään eurooppalaisessa nuorisopolitiikassa. Hän on kehittänyt nuorisopolitiikkaa Euroopassa, arvioinut eri maiden, kuten esimerkiksi Suomen nuorisotyötä ja tehnyt uranuurtavaa tutkimusta nuorisotyöstä ja sen arvosta.Nuorisotutkimusseuran Tomi Kiilakoski haastattelee Williamsonia.

Voileipää höystetään työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten tilanteella eri maissa, kodittomuudella ja eri tavoilla perustella, miksi nuorisotyötä tarvitaan. Voileivän nautittuaan osaa pohtia nuorisotyön kehityssuuntia Euroopassa ja ihmetellä, mitä Suomessa teemme hyvin ja mitä opittavaa meillä olisi muulta Euroopalta. Haastattelu toteutetaan videotuotantona ja toistetaan yksinoikeudella #INTO22 -tapahtumassa.

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry